FŐMENÜ

Sötét / világos mód:

DOKUMENTUMOK

Szolgáltatások >>

Vegán és bio arckezelések

BIO+ kiegyensúlyozó arckezelés különböző bőrproblémákra

Kizárólag szigorúan ellenőrzött, nemzetközileg elismert, Cosmos organic tanúsítvánnyal rendelkező bio és vegán hatóanyagokkal és speciális bőrműködést stimuláló masszázzsal végzett kezelés különböző bőrproblémákra és bőrállapotokra.

A bőr letisztítása után peelingezés következik, majd a bőrállapotnak, illetve bőrtípusnak megfelelő hatóanyagok ultrahanggal való bejuttatása az arc- nyak- dekoltázs területén. Egy különleges masszázzsecsettel végzett stimuláló, mikrokeringést fokozó masszázs után nyugató és tápláló krémpakolással és bőrtípusnak megfelelő BIO+ esszencia olaj felvitelével zárul a kezelés.

Kezelés időtartama:

⏳70 perc

Kezelés Ára:

💸22.900 Ft.-

advanced divider

BIO+ arctisztító kezelés

Kizárólag szigorúan ellenőrzött, nemzetközileg elismert, Cosmos organic tanúsítvánnyal rendelkező bio és vegán hatóanyagokkal és speciális bőrműködést stimuláló masszázzsal végzett bőrtisztító kezelés különböző bőrproblémákra és bőrállapotokra.

A bőr letisztítása után peelingezés következik, majd egy úgynevezett kontakt rituálé keretében illatok segítségével igyekszem ellazítani a feszült idegeket, izmokat.
Különleges nyugtató, relaxáló ecsetmasszázzsal stimulálom a mikrokeringést, majd felpuhító masszázs után manuális tisztítás következik.
A bőrállapotnak, illetve bőrtípusnak megfelelő hatóanyagok ultrahanggal történő bejuttatását az arc- nyak- dekoltázs területén nyugató és tápláló krémpakolás követi. Végül bőrtípusnak megfelelő BIO+ esszencia olaj felvitelével zárul a kezelés.

Kezelés időtartama:

⏳140 perc

Kezelés Ára:

💸24.900 Ft.-

advanced divider

BIO+ Maxi Beauty arckezelés extrákkal és kényeztető masszázzsal

A Vagheggi BIO+ termékcsalád természet által inspirált formulái tiszták, esszenciálisak és Cosmos Organic tanúsítvánnyal rendelkeznek. Igazi bio és vegán kozmetikumok, amelyek valóban működnek és tesztelten hatékonyak.

A bőr letisztítása után peelingezés következik, majd egy úgynevezett kontakt rituálé keretében illatok segítségével igyekszem ellazítani a feszült idegeket, izmokat. Rádiófrekvenciás arcfiatalítás után különleges nyugtató, relaxáló ecsetmasszázzsal stimulálom a mikrokeringést. A bőrállapotnak, illetve bőrtípusnak megfelelő hatóanyagok ultrahanggal, illetve elektroporációval történő bejuttatását az arc- nyak- dekoltázs területén nyugató és tápláló krémpakolás követi. Végül bőrtípusnak megfelelő BIO+ esszencia olaj felvitelével zárul a kezelés.

Kezelés időtartama:

⏳135 perc

Kezelés Ára:

💸29.900 Ft.-