FŐMENÜ

Sötét / világos mód:

DOKUMENTUMOK

Szolgáltatások >>

Szemkörnyék kezelései

Eye Complex Care szemkörnyéki bőrfiatalító kezelés

A szem körüli finom bőr különösen érzékeny, ami a faggyúmirigyek nélküli, kevés zsírsejtet tartalmazó és gyenge nyirokelvezetésű szerkezetének köszönhető. A szem alatti ráncok a leggyorsabban megjelenő ráncok közé tartoznak, és a felső szemhéj megereszkedésére és a szemzug elmélyülésére való hajlam is növekszik a korral.
Összességében a szemkörnyék tükrözi testünk állapotát és az életmódunk esetleges negatív hatásait. A stressz, a fáradtság, a számítógépes munka, a helytelen táplálkozás, az alváshiány, a cigarettafüst, a por, a fűtés, a légkondicionálás, az UV- és HEV-sugárzás a fő okai a szemkörnyéki problémák megjelenésének.

A kezelés menete:
-Szemkörnyéki bőr letisztítása, tonizálása
– Eye Flower Peel, szemkörnyéki hámlasztó felvitele alsó és felső szemhéjra, a szarkalábak területére
– Eye Total Elixir szemkörnyéki szérum, illetve Eye Illuminator Selymesen ragyogó szemkörnyéki krém finom bemasszírozása

A kezelés javallott:
-Szemkörüli ráncokra
-A szemzug elmélyülése esetén
-Szem alatti sötét karikákra és elszíneződésekre
-Szemkörnyéki püffedtségre, ödémára és szem alatti táskákra való hajlam esetén
-Vékony és rugalmatlan bőrre
-Lógó szemhéjakra

Érdemes kúrában végezni
4-8 alkalommal 7-14 naponként, de egyszeri önálló kezelésként, illetve arckezelésbe illesztve is elvégezhető.
Javasolt az otthonápolási termékeket beépíteni napi bőrápolási rutinunkba.

Hatóanyagok:
GABA: ellazítja a szem körüli izmokat, kollagén és hialuronsav termelést növel
Tejsav: hidratál, feszesít, elősegíti a hatóanyagok felszívódását

Tranexámsav: világosítja, kiegyenlíti a bőrszínt, gyulladáscsökkentő, csillapítja a duzzanatokat, a bőrpírt, a viszketést, kiküszöbölia photo-aging hatásait

Laktobioniksav: erős hidratáló, ráncsökkentő, hajszálértágulatokat csökkent,semlegesíti a szabadgyökket

C-vitamin: antioxidáns, érfalerősítő, elszíneződéseket csökkent, megszünteti a duzzanatokat, szem alatti sötét karikákat

Majestem: erős antioxidáns, lifting hatású, véd a kék fény ellen, ráncsökkentő, védi a kollagén és elasztikus rostokat.

Meiview: sejtek közötti kapcsolatokat javítja,serkenti a kollagéntermelést, feszesít, ránctalanít, világosítja a sötét karikákat, javítja a mikrokeringést, csökkenti a duzzanatokat

Matrixyl3000 : fiatalító hatású, ránctalanít, feszesít

Instalift Goji : lifting tartóhálót hoz létre, kisimítja a ráncokat, kollagéntermelést serkent

Kezelés időtartama:

⏳75 perc

Kezelés Ára:

💸12.900 Ft.-

advanced divider

Szemkörnyék kezelése RF-val és elektroporációval

A Dr. Derm elektrokozmetikai készülék rádiófrekvenciás kezelőfeje fájdalommentesen juttatja az energiát a bőrbe, s egyenletesen forrósítja fel az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A természetes szöveti ellenállás következtében keletkezett hő fokozza a sejtek belsejében az oxigénfelhasználást és hosszútávon elősegíti a fibroblasztok működését.
A rádiófrekvenciás kezelés a bőr kollagénjének azonnali összehúzódása miatt látható eredményt garantál.

A bőrtípusnak megfelelő steril, orvosi tisztaságú hatóanyagok elektroporáció – tű nélküli mezoterápia- útján való bejuttatása fájdalommentes. A bőrprobléma megoldására segítséget nyújtó ampullák hatóanyagai valamint a hialuronsav a készülék által kibocsájtott magas frekvenciájú rövid impulzusok hatására jutnak a bőr mélyebb rétegeibe.

A kezelés menete:

Bőrtípusnak megfelelő anyagokkal megtiszítom az arc bőrét, peeling és tonizálás után a szemkörnyéki izmokat ellazító masszázs után rádiófrekvenciás
kezelést végzek a szemek környékén. Az orvosi tisztaságú hatóanyagokat elektroporáció segítségével juttatom a mélyebb rétegekbe.
A hatóanyag csökkenti a ráncokat, megemeli a szemhéjat, ödéma csökkentő, világosítja a sötét karikákat. A szemkörnyéki terület felfrissül és megnyugszik.

Záró pakolásként a hínárban, vörös szőlőben, szederben, kék pipernelben és kőtörőfűben gazdag szemkörnyékápoló Peel-off maszk antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően csökkenti a gyulladást, védelmet nyújt és aktiválja a mikrocirkulációt, csökkenti a karikákat és a szemkörnyéken megjelenő duzzanatot.


Ez a kombinált kezelés kúraszerűen ajánlott, de egyszeri alkalmazása is nagyon hatásos lehet fontos események, alkalmak előtt.

Kezelés időtartama:

⏳75 perc

Kezelés Ára:

💸24.900 Ft.-

advanced divider

Ragyogó szemek - szemkörnyéki masszázs

Frissitő, regeneráló speciális masszázs a szemkörnyéki karikák és ödéma ellen professzionális Vagheggi fitokozmetikumokkal. A kezelést hűthető zseléecset és professzionális szemmaszk teszi különlegessé.

Kezelés időtartama:

⏳60 perc

Kezelés Ára:

💸19.900 Ft.-

advanced divider

Vagheggi 75-15 szemkörnyék ránctalanító prémium kezelés

A szemek körüli, rugalmasságát vesztett bőrre. Helyreállítja a szem körüli- speciális ápolást igénylő- bőr szerkezetének és hidrolipid rétegének állapotát. Segít a szem alatti ödémák, karikák eltűntetésében. Ránctalanít.
A kezelés menete: A bőrt letisztítom, tonizálom, majd finom masszázs után a szemre egy, a kollagén termelését stimuláló, hidratáló, tápláló speciális 75-15 zselé maszk kerül. Az expressz kezelés szemránckrém bemasszírozásával zárul.

Kezelés időtartama:

⏳40 perc

Kezelés Ára:

💸15.900 Ft.-