FŐMENÜ

Sötét / világos mód:

DOKUMENTUMOK

Makovsky Beauty
Szolgáltatások >>

Biodroga Institute SPA arckezelések

Anti-aging kezelés szarvasgombával és őssejtekkel

A napsugárzás káros hatásainak kitett bőrben lejátszódó anyagcsere zavarok ellensúlyozására kifejlesztett anti-aging kezelés.

A kezelés menete:
Az arcbőr letisztítása, majd sejtmegújító mikrodermabráziós peelingezése, tonizálása után fehér-szarvasgomba anti-age ampulla koncentrátum ultrahangos hatóanyagbejuttatása következik, majd egy peptidekben, hidratáló összetevőkben és egy speciális Anti-Aging Komplexben, szarvasgomba kivonatban gazdag lapmaszk táplálja, hidratálja, regenerálja a bőrt. Hatóanyagps, nyugtató, lifting mozdulatokban bővelkedő masszázs , majd befejező krém felhelyezése zárja ezt az igazán elragadó illatvillágú, SPA jellegű anti-age kezelést.

Kezelés időtartama:

⏳60 perc

Kezelés Ára:

advanced divider

Energize & Perfect zöldkávés "Redbull" rituálé

Varázslatos, stimuláló luxus arckezelés a kimerültség, a stressz okozta negatív hatások ellen a valódi kávé illatával.

A bőrsejtek anyagcseréje és a mikrokeringés megélénkül, a bőr ismét élettel telivé, sugárzóvá válik. Tökéletes segítség a szemek alatti fekete karikák ellen. Különleges hatóanyagai: afrikai zöldkávé, mátrix peptidek, növényi taurin, kétféle hialuronsav, algakivonatok és a Fucogél cukor-komplex, amely képes bőr hidratáltságát 3 óra leforgása alatt 79%-kal megnövelni.
A kezelést minden korosztálynak,férfiaknak és nőknek is ajánlom!
Érzékeny, aknés bőrökre nem javallott!

Kezelés időtartama:

⏳70 perc

Kezelés Ára:

advanced divider

Vénusz kristálya nyirokmasszázs -feltöltő kezelés hegyikristály masszázzsal

Kollagénlapon kristálypálcákkal végzett finom nyirokmasszázs, mely csökkenti a szem alatti ödémát, ellazítja a stresszes arcizmokat.

Érzékeny és stresszes bőrökre a tökéletes választás.

A kezelés menete:
A letisztítás, peelingezés és tonizálás után a kétféle hialuronsavat is tartalmazó Kék orchidea hidratáló ampulla koncentrátum ultrahanggal történő bejuttatása azonnal és hosszú távon is segíti megnövelni a bőr hidratáltságát.
Tápláló, nyugtató hatású masszázskrémen végezzük a speciális, nyiroktereléses kristálymasszázst 2 hegyikristály pálca segítségével, majd befejező krémmel zárul ez a SPA jellegű arckezelés.

Kezelés időtartama:

⏳60 perc

Kezelés Ára:

advanced divider

Kék orchidea hidratáló kezelés hegyikristály masszázzsal

Egész évben végezhető hidratáló kezelés a német BIODROGA Bioscience Institute termékcsalád azonnali hidratáltságot garantáló professzionális termékeivel.
Bármely korosztálynak, férfiaknak és nőknek egyaránt javasolt rituálé.
A kezelést hegyikristály pálcákkal végzett relaxáló, nyiroktereléses arcmasszázs teszi különlegessé.

Kezelés időtartama:

⏳70 perc

Kezelés Ára: