FŐMENÜ

Sötét / világos mód:

DOKUMENTUMOK

Szolgáltatások >>

Biodroga Medical Institute bőrfiatalító orvoskozmetikai arckezelések

Ultimate Anti-age epigenetikai arckezelés

A legutolsó bőrgyógyászati kutatások eredményeit képviselő, bőrbarát BIODROGA MD orvoskozmetikai hatóanyagokkal végzett látványos és tartós hatású kezelés, amely bőrgyógyászati/ plasztikai sebészeti beavatkozások elő- és utókezelésébe is beilleszthető.

Legfőbb hatóanyagok: hialuronsav, jamgyökér kivonat, búzaprotein, tripeptid, mikroalga, gránátalma kivonat, napraforgómag olaj, jojoba, mangó, avokádó olaj, A-C-E-vitamin…

Kezelés időtartama:

⏳60 perc

Kezelés Ára:

💸28.900 Ft.-

advanced divider

Azonnali feszesítő rapid kezelés 3D technológiával

Tökéletes kezelés egy fontos esemény előtt vagy ha nincs lehetősége hosszabb időt tölteni a kozmetikában, de mégis igazi „Woow-hatásra” vágyik.

A közel fél órás kezelés a bőr letisztításával, tonizálásával, Anti-age savas peelingezésével majd annak semlegesítésével kezdődik.
A hialuronsavban, jamgyökér kivonatban, búzaproteinben és tripeptidben gazdag BIODROGA MD Instant lift szérum táplálja a bőrt, feltölti a ráncokat és általánosan is megemeli a bőrt.
A kezelés az Ultimate Lifting arckrém és szemáploló, valamint -igény szerint- fényvédő tartalmú színezett CC bagy DD krém felvitelével zárul.

Kezelés időtartama:

⏳35 perc

Kezelés Ára:

💸20.900 Ft.-

advanced divider

Extra bőrfeltöltő epigenetikai anti-aging kezelés

A kezelés alapját az erőteljes peeling, a peptidek, a hialuronsavak, illetve 3D-s növényi polimer rendszerek adják. Az egymás után következő lépésekben a koncentrátumok, szérumok és krémek hatása összeadódik, így valóban látványos és tartós eredményt érhetünk el.

Kezelés időtartama:

⏳80 perc

Kezelés Ára:

💸27.900 Ft.-

advanced divider

Perfect-age V-lifting arcszobrászat speciális masszázzsal

A menopauza alatti hormonális változások a bőrön is nyomot hagynak, a bőr kollagén termelése és sejtjeinek osztódása lelassul, vastagsága és rugalmassága csökken. Kialakulnak a ráncok, s az arc elveszíti fiatalos V-formáját. Az orca megereszkedésével a az A-forma lesz domináns.

A megfelelő hatóanyagokkal végzett speciális masszázs visszaadja az arcnak ragyogását és V-formáját.

A masszázs menete: 1. letisztítás 2. tonizálás 3. selyem enzim peeling 4. Perfect Age koncentrátum (UH-os hatóanyagbevitel) 5. speciális lifting masszázs Biodroga Perfect Age krémmel
6. gézlapos arcpólya 7. zárókrém

Tartós és látványos eredményt érhetünk el ha e kezelést kúrában végezzük, valamint a javasolt otthonápolási termékeket a napi bőrápolási rutinba is beépítjük.

4 alkalmas kúra- ahol a kezeléseket 7-10 naponta végezzük- esetén a 4. alkalommal egy Biodroga lapmaszk az ajándék.

6 alkalmas kúra-ahol a kezeléseket 7-10 naponta végezzük- esetén a 6. kezelést féláron kínálom.

Kezelés időtartama:

⏳60 perc

Kezelés Ára:

💸22.900 Ft.-

advanced divider

Feszesítő, ajakápoló kezelés

A kirepedezett, száraz, ráncos ajkak ápolására.

Speciális masszázs és gondosan összeválogatott hatóanyagok garantálják, hogy a hideg, szeles időjárás, a szárító hatású fűtés, a túlzott napozás, a nem megfelelő mennyiségű folyadékbevitel vagy a megromlott egészségi állapot okozta száraz, rugalmatlan, kirepedezett ajkak újra hidratálttá, élettel telivé váljanak.
A hatóanyagos masszázs ellazítja a száj körüli izmokat, csökkenti a ráncokat és megakadályozza újabbak keletkezését.

Minden bőrtípus esetén alkalmazható!

Kezelés időtartama:

⏳25 perc

Kezelés Ára:

💸6000 Ft.-