FŐMENÜ

Sötét / világos mód:

DOKUMENTUMOK

Szolgáltatások >>

Biodroga arc- és dekoltázs masszázsok

🔥POPULÁRIS!

Ez a kategória kimondottan népszerű!

Energetikai pontmasszázs

Az arcon található reflexpontok masszírozásával nagyon hatékonyan oldhatók az arc és az idegrendszer feszültségei.
A pontok masszírozása serkenti a keringést az arcon, felszabadulnak a feszültségek, beindul a vér- és a nyirokkeringés. Hatékonyan kezelhető vele kezdődő fejfájás, gyulladások, bőrproblémák és ödémák.

Kezelés időtartama:

⏳50 perc

Kezelés Ára:

💸17.900 Ft.-

advanced divider

Fekete-erdő rituálé és szépségmasszázs

Ez a pihentető rituálé segít elmerülni a Fekete- erdő varázslatos világában. A Fekete-erdő permet, a lazító, speciális fogástechnikák és egy nyugtató hangfelvétel a garanciája a tökéletes ellazulásnak.

Az arcot és dekoltázst érintő szépségmasszázst bőrspecifikus masszázskrémmel végzem.

Az eredmény tökéletesen feltöltött, kisimult bőr. Miközben a bőr megszépül, a lélek is megpihen.

Kezelés időtartama:

⏳65 perc

Kezelés Ára:

💸21.900 Ft.-

advanced divider

Feszesítő, ajakápoló kezelés

A kirepedezett, száraz, ráncos ajkak ápolására.

Speciális masszázs és gondosan összeválogatott hatóanyagok garantálják, hogy a hideg, szeles időjárás, a szárító hatású fűtés, a túlzott napozás, a nem megfelelő mennyiségű folyadékbevitel vagy a megromlott egészségi állapot okozta száraz, rugalmatlan, kirepedezett ajkak újra hidratálttá, élettel telivé váljanak.
A hatóanyagos masszázs ellazítja a száj körüli izmokat, csökkenti a ráncokat és megakadályozza újabbak keletkezését.

Minden bőrtípus esetén alkalmazható!

Kezelés időtartama:

⏳25 perc

Kezelés Ára:

💸6000 Ft.-

advanced divider

Speciális Biodroga V-lifting masszázs

A kor előrehaladtával kialakulnak a ráncok, s az arc elveszíti fiatalos V-formáját. Az orca megereszkedésével a az A-forma lesz domináns. Megfelelő hatóanyagokkal végzett speciális masszázsunk visszaadja az arcnak a ragyogását és V-formáját.

A masszázst a német Biodroga Perfect Age professzionális kozmetikumaival végzem. A spciális lifting mozdulatok egy különleges bandázs-maszkkal együtt érik el a kívánt hatást.

A masszázs menete: 1. letisztítás 2. tonizálás 3. selyem enzim peelinggel az elhalt hámsejtek eltávolítása 4. Perfect Age koncentrátum (UH-os hatóanyagbevitel) 5. speciális lifting masszázs Biodroga Perfect Age krémmel
6. gézlapos arcpólya

Tartós és látványos eredményt érhetünk el ha e kezelést kúrában végezzük, valamint a javasolt otthonápolási termékeket a napi bőrápolási rutinba is beépítjük.

4 alkalmas kúra- ahol a kezeléseket 7-10 naponta végezzük- esetén a 4. alkalommal egy 15 ml-es Biodroga mini termék az ajándék.

6 alkalmas kúra-ahol a kezeléseket 7-10 naponta végezzük- esetén a 6. kezelést féláron kínálom.

Kezelés időtartama:

⏳70 perc

Kezelés Ára:

💸22.900 Ft.-

advanced divider

Face Lifting & Wrinkle Eraser arc- és dekoltázsmasszázs

Komplex ránctalanító és anti-aging hatású masszázstechnika, amelynek eredményeképpen nagyon látványosan megemelkednek az arckontúrok, kisimulnak a ráncok. A masszázs, amely során nemcsak az arc, de a nyak, a dekoltázs, a karok izmait is átdolgozzuk, oldja az energia blokkokat, különleges wellness élményt nyújt.

Kezelés időtartama:

⏳60 perc

Kezelés Ára:

💸21.900 Ft.-

advanced divider

Hegyikristály masszázs

A kezelés célja, hogy az idegkilépési pontok stimulálásával ellazítsuk a vendéget, megnyugtassuk a kezelt terület izmait, amik stressz hatására állandó feszülésben vannak és emiatt mimikai ráncok képződnek az arcon. A nyirokfolyadék beindításával a pangó kötőszöveti folyadékot elvezetjük, megszüntetjük a puffadásokat, fekete karikákat a szem alatt.

Kezelés időtartama:

⏳70 perc

Kezelés Ára:

💸18.900 Ft.-