FŐMENÜ

Sötét / világos mód:

DOKUMENTUMOK

Szolgáltatások >>

Arctisztító kezelések különböző bőrtípúsok számára

🍃Tavaszi és 🍂Őszi Favorit!

Ez a kategória tavasszal és ősszel kimondottan népszerű!

Biodroga Medical Institute orvoskozmetikai tisztító arckezelés

A bőrön megjelenő tisztátalanságok, aknék kezelése antibakteriális, nyugtató és gyulladáscsökkentő hatóanyagokkal, a bőr mechanikai tisztítása. A speciálisan kifejlesztett , szalicilsav tartalmú CLEAR+ termékcsalád hatóanyagkomplexe segítségével hidratálja és nyugtatja az arc bőrét.

A kezelés menete:
Az arcből letisztítása, enzimes, hidroabráziós peelingezése és tonizálása után gyengéd -vapozonos, puhító masszázzsal kiegészített- felpuhítást végzek. A manuális tisztítást fertőtlenítés majd a hatóanyagok ultrahangos bejuttatása követi. Clear+ lapmaszk és befejező hatóanyagos krémek felhelyezésével zárul a kezelés.

Kezelés időtartama:

⏳140 perc

Kezelés Ára:

💸25.900 Ft.-

advanced divider

Biodroga Medical Institute Anti-age bőrtisztító arckezelés problémás bőrre

Problémás bőr kezelése 30 éves kor felett, tartalmas hatóanyag-komplexszel a mélyrétegi vízhiány ellen, manuális tisztítással.
A bőrön megjelenő tisztátalanságok, aknék kezelése antibakteriális, nyugtató és gyulladáscsökkentő hatóanyagokkal

A speciálisan kifejlesztett, szalicilsav tartalmú CLEAR+ Anti-age termékcsalád hatóanyagkomplexe segítségével hidratálja és nyugtatja az arc bőrét.

A kezelés menete:

Az arcből letisztítása, enzimes, hidroabráziós peelingezése és tonizálása után gyengéd -vapozonos, puhító masszázzsal kiegészített- felpuhítást végzek. A manuális tisztítást fertőtlenítés majd a hatóanyagok ultrahangos bejuttatása követi.

Retinolt és E-vitamint is tartalmazó CLEAR+ Anti-age mélytisztító maszk, lifting hatású szérum következik, majd befejező hatóanyagos, fényvédelmet is biztosító színezett krém felhelyezésével zárul a kezelés.

Kezelés időtartama:

⏳120 perc

Kezelés Ára:

💸25.900 Ft.-

advanced divider

Érzékeny, rozáceás arcbőr tisztító kezelése

Az Emozioni Plus kezelés megnyugtatja a bőrt, az irritációt, a húzódó és viszkető bőrérzetet, csökkenti a rozácea tüneteit, javítja az erek állapotát. Regeneráló és azonnali gyulladáscsökkentő hatást biztosít a kurkumából kivont különleges hatóanyagmolekula.

Az arcbőr letisztítása, enzimes peelingezése és tonizálása után gyengés felpuhítást végek, majd a manuális tisztítás után ultrahangos hatóanyagbejuttatás, nyugtató maszk felhelyezése, záró nappali krém köveztezik. Végül 50 faktoros városi antistressz cseppecskék védik az arc bőrét a napfény káros hatásaitól, illetve a városi levegőben szálló szennyező anyagoktól.

Kezelés időtartama:

⏳140 perc

Kezelés Ára:

💸24.900 Ft.-

advanced divider

BALANCE tisztító kezelés zsíros, problémás bőrökre kortól függetlenül

A BALANCE mélytisztító hatású és a faggyúmirigyek túlzott működését szabályozó, nagy hatékonyságú kezelés, köszönhetően az avokádóból kivont innovatív „okos” molekuláknak.

A bőr megtisztítása után enzimes peelinggel és hidroabrázióval történik az elhalt hámsejtek kíméletes eltávolítása.
A puhító masszázzsal és a bőrállapotnak megfelelő esszencia olajokkal felpuhított és előkészített bőr manuláisan történő tisztítása, majd a faggyúmirigyek munkájának szabályozását segítő, hidratáló, szabályozó hatóanyagok gépi bejuttatása következik.
Egy különleges szivacsmaszk segít tovább normalizálni a faggyúmirigyek működését. Végül nappali arckrém felhelyezésével zárul a kezelés.

Kezelés időtartama:

⏳140 perc

Kezelés Ára:

💸22.900 Ft.-

advanced divider

ATYPICAL arctisztító kezelés férfiaknak

Az Atypical termékcsalád energiával tölt fel, hidratál és fiatalítja a bőrt. Különlegesen gazdag hatóanyag tartalma miatt azonnali, látványos hatást eredményez. Innovatív hatóanyagai: energetizált tengervíz, kenderkivonat, peptidek, hialuronsav, vitaminok.
A kezelést személyre szabottan kiválasztott hatóanyagokkal végzem.

A bőr letisztítása, enzimes peelingezése után tonizálás következik. Bőrtípusnak megfelelő esszencia olajokkal megtámogatott felpuhító masszázzsal előkészítem a bőrt a tisztításhoz. A machanikai tisztítás után ásványi nyomelemek ultrahangos bejuttatása következik. Arc-nyak-dekoltázsra felhelyezett Balance szivacsmaszk segíti tovább normalizálni a faggyúmirigyek működését, miközben a szemkörnyéki bőrt Atypical szemmaszk regenerálja. Atypical regeneráló arckrémmel zárul a kezelés.

Kezelés időtartama:

⏳140 perc

Kezelés Ára:

💸22.900 Ft.-

advanced divider

BIO+ arctisztító kezelés bio és vegán kozmetikumokkal

Kizárólag szigorúan ellenőrzött, nemzetközileg elismert, Cosmos organic tanúsítvánnyal rendelkező bio és vegán hatóanyagokkal és speciális bőrműködést stimuláló masszázzsal végzett bőrtisztító kezelés különböző bőrproblémákra és bőrállapotokra.

A bőr letisztítása után peelingezés következik, majd egy úgynevezett kontakt rituálé keretében illatok segítségével igyekszem ellazítani a feszült idegeket, izmokat.
Különleges nyugtató, relaxáló ecsetmasszázzsal stimulálom a mikrokeringést, majd felpuhító masszázs után manuális tisztítás következik.
A bőrállapotnak, illetve bőrtípusnak megfelelő hatóanyagok ultrahanggal történő bejuttatását az arc- nyak- dekoltázs területén nyugató és tápláló krémpakolás követi. Végül bőrtípusnak megfelelő BIO+ esszencia olaj felvitelével zárul a kezelés.

Kezelés időtartama:

⏳140 perc

Kezelés Ára:

💸24.900 Ft.-

advanced divider

Equilibrium arctisztító kezelés minden bőrtípus számára

A Vagheggi Equilibrium kozmetikumok minden bőrtípus / bőrállapot kezelésére tökéletesen alkalmasak. Miközben a termékcsalád hatóanyagai megőrzik, illetve visszaállítják a bőr természetes savasságát, egyénre szabott arckezeléseket végezhetünk a bőrproblémának megfelelő esszenciális olajak és ásványi nyomelemek alkalmazásával.

A multifunkcionális Equilibrium családdal végzett tisztító arckezelések bármely életkorban, bármilyen bőrprobléma esetén segtenek táplálni a bőrt, visszaállítani, normalizálni, egyensúlyba hozni a bőrben zajló folyamatokat.

A készítmények aktív növényi eredetű alkotóelemeket tartalmaznak, amelyek puhává és
kellemesen, illatossá teszik a bőrt, valamint előkészítik azt bármely, későbbiekben felvitt
kozmetikum számára.

A termékek összetevői a tejsav, a citromsav, a narancsolaj, a kamillából kinyert alfa-bisabol, valamint
nyugtató hatású növényi kivonatok és eszencia olajok.

Kezelés időtartama:

⏳140 perc

Kezelés Ára:

💸19.900 Ft.-