Savas és tűs- savas bőrmegújító kezelések

BŐRÁLLAPOT FELMÉRÉS-KONZULTÁCIÓ ajándék Vagheggi expressz arckezeléssel (50   perc)  *

9.000 Ft

Egy beszélgetés keretében felmérem, hogy milyen külső. illetve belső okok vezethettek  az Ön jelenlegi  bőrállapotának kialakulásához. Látás és tapintás útján végzett bőrdiagnosztizálás után megbeszéljük a bőrápolási teendőket,  végül otthonápolási tanácsadással  és egy – az Ön bőrállapotának legmegfelelőbb – Beauty Expressz kezeléssel zárul a konzultáció.  A felmérés-konzultáció eredményeit, a bőrápolással kapcsolatos tanácsokat Recept formájában kézhez kapja.

* Bármely arckezelés igénybevételekor a bőrállapotfelmérés- konzultáció ajándék!

Gépi bőrdiagnosztika és konzultáció ( 60 perc) 

13.000 Ft

A Vagheggi Skin Face Analyser professzionális high-tech rendszerével lehetőséget kínál az arcbőr állapotának intelligens, gyors és azonnali diagnosztizálásához.
Segítségével megtudhatunk a bőr állapotáról olyan információkat is, amelyek szabad szemmel nem érzékelhetőek,viszont az arcdiagnosztikai gép segítségével láthatóvá válnak a képernyőn.

3 alkalmas kezelési csomag megvásárlása esetén a diagnosztikai vizsgálat árának 50 %-a jóváírásra kerül. 6 alkalmas csomag esetén a szolgáltatás ingyenes.

Savas és tűs-savas bőrmegújító kezelések

Bőrmegújító és hámlasztó arckezelés- 1 alkalom ( 60 perc)

15.900 Ft

A PRIMISSIMA termékcsaláddal végzett  bőrmegújítás kockázatmentes. Ezt a 7 komponensű savas arckezelést a bőr esztétikai problémáinak kezelésére fejlesztették ki. Foltokra, ráncokra, hegekre és problémás bőrökre egyaránt hatékony megoldást nyújt.

Bőrmegújító és hámlasztó arckezelés- 4 alkalom 

59.625 Ft

Bőrmegújító és hámlasztó arckezelés- 6 alkalom

87.450 Ft

BiodrogaMD professzionális savas kezelések 

A kezelés megszabadítja a bőrt a szennyeződésektől, a túlzott faggyútól és az elhalt hámsejtektől , így megnyitja a legfelső hámrétegek pórusait és az intercelluláris teret, amely lehetővé teszi a hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe.

A glikolsav tartalmú, kizárólag professzionális felhasználásra kifejlesztett 20, 30 és 40%-os AHA-savak meglazítják a szaruréteg sejtjei közötti cementszerű összekötő anyagot, serkentik a sejtek regenerációját, s így látványosan csökken a ráncok mélysége, rendszeres használatukkal elhalványodnak a pigmentfoltok.

Fontos!
A kezeléseket ősztől-tavaszig végezzük heti rendszerességgel, klímától függően. Kötelező a magas faktorszámú fényvédőkrém használata a kúra alatt és még két hétig a kúra befejezése után  – a téli időszakban is.

 A savas kezelésekhezhez egy beleegyező nyilatkozatot kell kitöltetni, amely tartalmazza az ellenjavallatokat, a lehetséges mellékhatásokat és az otthoni ápolásra tett javaslatokat,

 

Dehidratált bőr AHA savas kezelése

16.900 Ft

A kezelés menete:
Az arc bőrének megtisztítását  AHA savval végzett bőrmegújító kezelés követi, majd BIODROGA MD szérumok hatóanyagai ápolják, táplálják, restrukturáló és hialuronsavas gélkoncentrátumok, bőrproblémához igazodó lapmaszkok hatóanyagai nyugtatják a bőrt.
Jelentősen növeli az eredményességet, ha tűs vagy tű nélküli mezoterápiával vagy gépi kezelésekkel- például ultrahanggal történő hatóanyag bevitellel – kombináljuk savas kúránkat.

Anti-aging AHA savas kezelés

16.900 Ft

A kezelés menete:
Az arc bőrének megtisztítását  AHA savas kezelés követi, majd BIODROGA INSTITUT vagy MD szérumok hatóanyagai ápolják, táplálják, restrukturáló és hialuronsavas gélkoncentrátumok, bőrproblémához igazodó lapmaszkok hatóanyagai nyugtatják a bőrt.

Az optimális eredmény eléréséhez kúrában kell gondolkodnunk. A kiinduló állapotot és az Ön igényeit figyelembe véve határozzuk meg a kezelések számát. Nagyon fontos a bőr előkészítése otthonápolási termékekkel, valamint a kúra alatti és utáni fozott fényvédelem, illetve az eredmény szinten tartása a kezeléssorozat után.

Jelentősen növeli az eredményességet, ha tűs vagy tű nélküli mezoterápiával vagy gépi kezelésekkel- például ultrahanggal történő hatóanyag bevitellel – kombináljuk savas kúránkat.

Anti-aging speciális savas kezelés

16.900 Ft

A kezelés menete:
Az arc bőrének megtisztítását a bőrtípusnak megfelelő speciális anti-aging savval végzett bőrmegújítás követi, majd BIODROG MD szérumok hatóanyagai ápolják, táplálják, restrukturáló és hialuronsavas gélkoncentrátumok, bőrproblémához igazodó lapmaszkok hatóanyagai nyugtatják a bőrt. Az optimális eredmény eléréséhez kúrában kell gondolkodnunk. A kiinduló állapotot és az Ön igényeit figyelembe véve határozzuk meg a kezelések számát. Nagyon fontos a bőr előkészítése otthonápolási termékekkel, valamint a kúra alatti és utáni fozott fényvédelem, illetve az eredmény szinten tartása a kezeléssorozat után.

Jelentősen növeli az eredményességet, ha tűs vagy tű nélküli mezoterápiával vagy gépi kezelésekkel- például ultrahanggal történő hatóanyag bevitellel – kombináljuk savas kúránkat.

 

Kapcsolat
06 30 658 2730

 

Nyitvatartás

Hétköznap: 9:00-19:00
Szombaton: 9:00-13:00

Cím

1027 Bp. Fő utca 49. fszt. 5.

Üzenj nekem!