Rólunk

A Makovsky Beauty szépségszalon, ahová nagy-nagy szeretettel várom Önt, Budapest II. kerületében, közel a Batthyány térhez,  a Fő utca 49. szám alatt az üzletek és a forgalmas utcák lármájától elzárva, csendes és nyugodt helyen található.

Kozmetikai szalonomban egy kezelőággyal rendelkezem, így a nálam töltött idő alatt kizárólag Önnel foglalkozom. A nyugalom, a kikapcsolódás, relaxáció ideje az, amit nyújtok Önnek. 

Legfőbb célom, hogy Önnel szorosan együttműködve, a legmegfelelőbb anyagok és kezelések segítségével, valódi megoldást találjak  bőrproblémájára.

Néhány gondolat magamról  és szolgáltatásaimról

 

Paksi Anett vagyok.

Öt évvel ezelőtt fordultam teljes szívemmel és odafigyelésemmel a kozmetika világa felé. 
Amikor elindítottam vállalkozásomat, célom az volt, hogy olyan szalont működtessek, ahol nemcsak a test, de a lélek is picit megszépül, ahol az illatok, a hangok mind segítenek Önnek kiszakadni a rohanó mindennapokból. 

Teljeskörű állapotfelméréssel, bőrápolási tanácsadással, professzionális, exkluzív arc- és testkezelésekkel, problémamegoldó és relaxáló masszázsokkal valamint  a legmodernebb kozmetikai eszközökkel, hatóanyagokkal és gépekkel igyekszem minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújtani Vendégeimnek.

Minden odafigyelésem legfőbb célja, hogy  Ön valóban érezze és lássa, hogy a megfelelő szakértelemmel felépített és tudatos bőrápolás  nyomán a  bőr megszépül, új életre kel, akár éveket fiatalodik, és mérséklődnek vagy teljesen megszünnek a bőrproblémák.

 

A klasszikus kozmetikai szolgáltatásokon túl olyan exkluzív kezeléseket kínálok, mint például az innovatív VAGHEGGI FACE SKIN ANALYSERrel végzett gépi bőrdiagnosztika, az Optikop LÁGYLÉZERES kezelések, az energetizáló, hegyikristállyal végzett relaxáló, nyirokterelő MASSZÁZS, az ősi kínai, rózsakvarc Gua Sha masszázs, az epigenetika eredményeit felhasználó BIODROGA orvoskozmetikai ANTI-AGE LIFTING arcszobrászat, a csúcstechnológiájú Mezoforte Duo Plusz ELEKTROPORÁCIÓS hatóanyag bejuttatás és RÁDIÓFREKVENCIÁS arckezelések, valamint fényterápiás kezelések. 

Munkámban az olasz VAGHEGGI cég prémiumkategóriás fitokozmetikumaival és különleges masszázstechnikáival, a báden-bádeni BIODROGA Institut és MD orvoskozmetikai készítményeivel, valamint a  spanyol TEGODER vállalat „belső kozmetikumaival” és ampulláival igyekszem Önnek a leginkább személyre szóló kezeléseket nyújtani.

A személyre szabott bőrápolás a bőr diagnosztizálásával indul, egyedileg felépített kezelések sorozatával és otthoni ápolással folytatódik azért, hogy maximális hatékonysággal segítsük a bőr egészségét és fiatalságát megőrizni.

Nagyon fontos számomra a naprakész tudás, ezért számos szakmai tanfolyam elvégzésével igyekszem azt folyamatosan bővíteni és elmélyíteni, hogy a kozmetikai ipar folyamatos fejlődésével lépést tartva Vendégeimnek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassam és bármikor bizalommal fordulhassanak hozzám.

Várom Önt is szeretettel  kozmetikámban!

Akciók / Kuponok

Állandó kedvezmények*

– Ajánlja szolgáltatásaimat barátnőjének, családtagjának, szeretteinek, hogy Ön is és Ő is egy arckezelés árából 15 %-os kedvezményben részesülhessen!

– Minden új vendégem első alkalommal 10 %-os kedvezményben részesül bármely igénybe vett szolgáltatás árából.

– Arc- és testkezelő HŰSÉGPROGRAM: Minden 6. arc- illetve testkezelés 20% -os kedvezménnyel! Minden 12. arckezelés alkalmával egy bőrtípusának megfelelő  arclemosót ajándékba adok Önnek, ha egy éven belül történnek meg a látogatások. ( nem kúraszerű kezelések esetén)

– Amennyiben egyszerre vásárol bármely 3 db Vagheggi terméket a webáruházból a 83216904-es vendégkódommal, úgy Öné egy bőrszínhomogenizáló Expressz  arckezelésre invitáló utalvány, amellyel egy Szerettét ajándékozhatja meg.

 Időszakos akció*

A januárban megvásárolt Primissima savas  és Biodroga savas/ tűs-savas, legalább 4 alkalmas bőrmegújító kúrakezelések mellé egy ajándék  arc-nyak és dekotázs masszázsra invitáló  kupont kínálok ajándékba, amely felhasználható bármelyik, kozmetikám által nyújtott arcmasszázs igénybevételekor  a kiállítástól számított 6 hónapig. 

*A kedvezmények egymással össze nem vonhatóak.

Ajándékutalvány

Ajándékozzon szeretteinek énidőt!


Arckezelésre, masszázsra, feltöltődésre ad lehetőséget ez a névre szóló ajándékutalvány, amely bármely összeggel megvásárolható és a Makovsky Beauty szalon valamennyi kozmetikai szolgáltatásának igénybevételére felhasználható.
Bővebb információ:
Paksi Anett kozmetikus
+ 36 30 658 2730

Kapcsolat
06 30 658 2730

 

Nyitvatartás

Hétköznap: 9:00-19:00
Szombaton: 9:00-13:00

Cím

1027 Bp. Fő utca 49. fszt. 5.

Üzenj nekem!