FŐMENÜ

Sötét / világos mód:

DOKUMENTUMOK

Minden amit tudnod kell,

Rólam...

Kozmetikus

Miért szeretem a munkám?

Hivatásomnak érzem ezt a szakmát, amely tele van kihívásokkal, meglepetésekkel és örömmel. 

A bőrproblémák megoldásán túl a legnagyobb és számomra legszebb  dolog az, hogy problémamegoldó és egyben relaxáló, lelket is feltöltő szolgáltatásaimat pihentető, csendes környezetben, teljeskörű odafigyeléssel igyekszem vendégeimnek nyújtani. A szalon kialakítása is ennek a  tükrében zajlott. Itt minden kis apróság a vendég kényelmét szolgálja. Csak ő és én vagyunk jelen a látogatás első pillantától az elköszönésig. 

Mivel számos lehetőség, számos út vezethet az elérendő célig, így sokrétű szakmai tudásom segítségével, valamint a vendég igényeinek és lehetőségeinek felmérésével, mindig közösen tervezzük meg a kezelések-kúrák sorát. 

Az első találkozás során egy alapos beszélgetéssel igyekszem feltárni a  bőrprobléma kialakulásához vezető okokat. A bőrdiagnózis után otthonápolási- és kúra javaslatot készítek, amelyet  e-mail formájában kézhez kap a vendég. Ez a javaslat kitér „belső kozmetikumok”, azaz étrendkiegészítők használatára is. Mivel a bőrön megjelenő változások mindig tükrözik a belső folyamatokat, nagyon fontos, hogy belülről is segítsük a bőr épülését. E nagyon magas minőségű termékek megfelelő, protokoll szerint felépített használatával az eredmények még gyorsabbak és látványosabbak. 

MAKOVSKY BEAUTY
MIÉRT KÜLÖNLEGES A MAKOVSKY SZALON?

Miért engem válassz?

A klasszikus kozmetikai kezeléseken túl olyan exkluzív szolgáltatásokat kínálok, mint a Vagheggi Skin Analyserrel végzett gépi bőrdiagnosztika, az Optikop lágylézerrel végzett akne- rozácea és anti-age kezelések, a csúcstechnológiájú Dr. Derm elektroporációs hatóanyag bejuttatás és RF, a problémamegoldó, ősi kínai rózsakvarc Gua Sha & Roller arc-nyak-dekoltázs masszázsok, a Vagheggi kombinált arc- és testkezelések,  mellfeszesítő kezelések, a teljes testet kezelő Lignum masszázs, a hegyikristállyal végzett energetizáló, nyirokterelő masszázs, a Japán arcmasszázs, az epigenetika eredményeit felhasználó Biodrogalifting arcszobrászat…  

Munkámban az olasz Vagheggi cég prémiumkategóriás fitokozmetikumaival, különleges masszázstechnikáival, a német Biodroga orvoskozmetikumaival valamint a spanyol Tegoder cég étrendkiegészítőivel és orvosi tisztaságú ampulláival igyekszem a leginkább személyre szabott kezeléseket nyújtani. Legújabb kezeléseim pedig az innovatív magyar Mesotica intelligens peptideket hívják segítségül.  

ELHIVATOTTSÁG
MINDIG NAPRAKÉSZEN!

Szakmai Felkészültség

Nagyon fontos számomra a naprakész szakmai tudás, a felkészültség, ezért számos tanfolyam elvégzésével igyekszem azt folyamatosan bővíteni, csiszolni és elmélyíteni, hogy a kozmetikai ipar folyamatos fejlődésével lépést tartva mindig a legmegfelelőbb és legjobb eredményeket nyújtó szolgáltatást kínálhassam Neked és bármikor bizalommal fordulhass hozzám.   

 

BÓNUSZKÉNT
Még mindig nem győztelek meg?

Mit nyújtok még szolgáltatásaimon túl Neked?

Ha hozzám betérsz, és esetleg fáradtan, éhesen és szomjasan érkezel, biztos lehetsz benne, hogy nem fogod az itt töltött időt feszengve tölteni, mert minden kedves vendégemet nagy-nagy szeretettel és egy csésze teával, kávéval, egy kis keksszel, aprósüteménnyel várom. Búcsúzáskor pedig sosem maradhat el egy falat ínycsiklandó csokoládé, de ha valaki valami miatt ezt nem fogyaszthatja, annak a gyümölcskosár nyújt vigasztalást. 😊 

Várlak téged is szeretettel!

Paksi Anett,
kozmetikus szakember