MENÜ
advanced divider

FŐMENÜ

advanced divider

INFORMÁCIÓ

advanced divider

VAGHEGGI ÉS BIODROGA

advanced divider

DOKUMENTUMOK

Lépjen be :
a harmónia, a szépség, az egészség
birodalmába, élvezze az utazást velünk!

Makovsky Beauty
Győződj meg munkám minőségéről!

Referenciák

A következő képek és leírások ízelítőt nyújtanak kezeléseim hatékonyságáról.

A „gyorsmenük” segítenek eligazodni a kezelések között
⬇️

Gyorsmenük:

Japán arcmasszázs

A kirei (szépség) és kobido (fiatalság) japán arcmasszázsokat ötvöző arc-nyak- és dekoltázs masszázst személyre szabott hatóanyagokkal végzem. A masszázs középső, akupresszúrás pontokat érintő, lazító részében hatóanyagos maszkot helyezek a vendég bőrére.

339137947_1016184789440944_4975378815098753055_n
advanced divider

Vagheggi 75-15 luxus bőrfiatalító kezelés

A Vagheggi 75-15 prémium hatóanyagokkal végzett bőrfiatalító, génalapú kezelés valódi luxus kényeztetés a bőrnek. Lifting hatású, bőrtömörítő, ránctalanító hatóanyagai – egy különleges masszázzsal és gépi hatóanyagbevitellel párosítva – stimulálják a bőr fiatalságáért felelős fehérje termelődését. A kezelés része egy különleges szemkörnyéki maszk, amely szem alatti táskák és karikák ellen hat.

362987696_770269138437558_8194999134265874267_n
advanced divider

Juchheim ByeByeAge szérum és krém - azonnali hatás

A német Juchheim cég anti-progerin tartalmú effect kozmetikumai az azonnali, nagyon látványos hatáson túl, az öregedési folyamatokat tartósan késleltetik. A bőr állapota teljes mértékben regenerálható. A fotón a Vendég egy „krémezésen” vett csupán részt : a bőr letisztítása után a szérum és a krém hatóanyagai 20 perc alatt ilyen eredményt hoztak!

Juchheim (1)
advanced divider

Juchheim arany - selyemfehérje szálas anti -age arckezelés

Már az első Juchheim 24 karátos arany- selyemfehérje szálas arckezelés azonnali lifting effektust eredményez. Tűszúrás nélkül, közvetlenül a ráncokba helyezve illetve az arc V-formáját követve, azt megemelve teszem az arc-nyak és akár a dekoltázs bőrére a szálakat. A rendkívüli feszesítő anti-age kezelés masszázst is tartalmaz. A bőr azonnal simább, feszesebb és hidratált lesz. A hatás azonnali, a változás tartós!

ARANYSZÁLAS KEZELS
advanced divider

BIODROGA medical rozácea arckezelés (csipkerózsika kezelés )

A Biodroga Medical orvoskozmetikumaival végzett anti-redness kezelés a legérzékenyebb bőrökre kifejlesztett hatóanyagokkal azonnal nyugtatja és hidratálja a bőrt. A termékek rendszeres használatával és kúrában végzett kezelésekkel láthatóan csökkenthetők a vörösesség tünetei, az erek fala megerősödik, a bőr védelmi rendszere aktivizálódik.

Kép