Masszázsok

 

BŐRÁLLAPOT FELMÉRÉS-KONZULTÁCIÓ ajándék Vagheggi expressz arckezeléssel (50   perc)  *

9.000 Ft

Egy beszélgetés keretében felmérem, hogy milyen külső. illetve belső okok vezethettek  az Ön jelenlegi  bőrállapotának kialakulásához. Látás és tapintás útján végzett bőrdiagnosztizálás után megbeszéljük a bőrápolási teendőket,  végül otthonápolási tanácsadással  és egy – az Ön bőrállapotának legmegfelelőbb – Beauty Expressz kezeléssel zárul a konzultáció.  A felmérés-konzultáció eredményeit, a bőrápolással kapcsolatos tanácsokat Recept formájában kézhez kapja.

* Bármely arckezelés igénybevételekor a bőrállapotfelmérés- konzultáció ajándék!

Gépi bőrdiagnosztika és konzultáció ( 60 perc) 

13.000 Ft

A Vagheggi Skin Face Analyser professzionális high-tech rendszerével lehetőséget kínál az arcbőr állapotának intelligens, gyors és azonnali diagnosztizálásához.
Segítségével megtudhatunk a bőr állapotáról olyan információkat is, amelyek szabad szemmel nem érzékelhetőek,viszont az arcdiagnosztikai gép segítségével láthatóvá válnak a képernyőn.

3 alkalmas kezelési csomag megvásárlása esetén a diagnosztikai vizsgálat árának 50 %-a jóváírásra kerül. 6 alkalmas csomag esetén a szolgáltatás ingyenes.

Masszázsok

Kozmetikai arc- dekoltázs masszázs (30 perc) 

6.000 Ft

Hegyikristály masszázs (40 perc) 

9.000 Ft

A kezelés célja, hogy az idegkilépési pontok stimulálásával ellazítsuk a vendéget, megnyugtassuk a kezelt terület izmait, amik stressz hatására állandó feszülésben vannak és emiatt mimikai ráncok képződnek az arcon. A nyirokfolyadék beindításával a pangó kötőszöveti folyadékot elvezetjük, megszüntetjük a puffadásokat, fekete karikákat a szem alatt.

Speciális Biodroga V-lifting masszázs (60 perc) 

15.900 Ft

A menopauza alatti hormonális változások a bőrön is nyomot hagynak, a bőr kollagén termelése és sejtjeinek osztódása lelassul, vastagsága és rugalmassága csökken. Kialakulnak a ráncok, s az arc elveszíti fiatalos V-formáját. Az orca megereszkedésével a az A-forma lesz domináns.

A megfelelő hatóanyagokkal végzett speciális masszázs visszaadja az arcnak ragyogását és V-formáját.

A masszázs menete: 1. letisztítás 2. tonizálás 3. selyem enzim peeling 4. Perfect Age koncentrátum (UH-os hatóanyagbevitel) 5. speciális lifting masszázs Biodroga Perfect Age krémmel
6. gézlapos arcpólya 7. zárókrém

Tartós és látványos eredményt érhetünk el ha e kezelést kúrában végezzük, valamint a javasolt otthonápolási termékeket a napi bőrápolási rutinba is beépítjük.

4 alkalmas kúra- ahol a kezeléseket 7-10 naponta végezzük- esetén a 4. alkalommal egy Biodroga lapmaszk az ajándék.
6 alkalmas kúra-ahol a kezeléseket 7-10 naponta végezzük- esetén a 6. kezelést féláron kínálom.

Energetizáló pontmasszázs (30 perc) 

7.000 Ft

Az arcon található reflexpontok masszírozásával nagyon hatékonyan oldhatók az arc és az idegrendszer feszültségei.
A pontok masszírozása serkenti a keringést az arcon, felszabadulnak a feszültségek, beindul a vér- és a nyirokkeringés. Hatékonyan kezelhető vele kezdődő fejfájás, gyulladások, bőrproblémák és ödémák.

Face Lifting & Wrinkle Eraser Masszázs (40 perc) 

11.500 Ft

Komplex ránctalanító és anti-aging hatású masszázstechnika, amelynek eredményeképpen nagyon látványosan megemelkednek az arckontúrok, kisimulnak a ráncok. A masszázs, amely során nemcsak az arc, de a nyak, a dekoltázs, a karok izmait is átdolgozzuk, oldja az energia blokkokat, különleges wellness élményt nyújt.

Feszesítő és ajakápoló masszázs ( 20 perc)

5.000 Ft

A kirepedezett, száraz, ráncos ajkak ápolására.

Speciális masszázs és gondosan összeválogatott hatóanyagok garantálják, hogy a hideg, szeles időjárás, a szárító hatású fűtés, a túlzott napozás, a nem megfelelő mennyiségű folyadékbevitel vagy a megromlott egészségi állapot okozta száraz, rugalmatlan, kirepedezett ajkak újra hidratálttá, élettel telivé váljanak.
A hatóanyagos masszázs ellazítja a száj körüli izmokat, csökkenti a ráncokat és megakadályozza újabbak keletkezését.

Minden bőrtípus esetén alkalmazható!

Különleges Vagheggi arcmasszázsok

TONE arckontúr feszesítő arcmasszázs (50 perc)

11.500 Ft

A specifikus masszázsfogások stimulálják a keringést, hatnak az izmokra, a bőr élettani folyamataira. A felhasznált ásványi anyagok és esszencia olajak a bőrsejteknek energiát adnak és segítenek abban, hogy a bőr visszanyerje rugalmasságát. A masszázst az arc- nyak- dekoltázs bőrének letisztításával, peelingezésével kezdem, majd tápláló pakolással zárom.

LIFT- ránctalanító hatású arcmasszázs (60 perc) 

11.500 Ft

Ez a különleges, Vagheggi esszenciaolajokkal és ásványi nyomelemekkel végzett arcmasszázs, amely során az arcon mély és intenzív stimuláló mozdulatokat végzünk, azonnali lifting hatást eredményez. A váll és a nyak izmait is ellazítjuk, mert az itt kialakult letapadások, blokkok is kihatnak az arc izmaira, s így a mély ráncok kialakulását fokozhatják.
A esszencia olajok stimulálják a nyirokkeringést, nyugtatják az idegrendszert. A mangán ásványi nyomelem javítja a bőr feszességét az arcon, a nyakon és a dekoltázson egyaránt.

Aromaterápiás arcnyirok drenázs (50 perc)

13.900 Ft

Bőrtípusnak megfelelő esszenciaolajakkal végzett speciális arcmasszázs tisztítással, peelinggel, pakolással és lezáró hatóanyagos krémmel. A nyirokmasszázs vagy lymphodrenázs olyan speciális masszázstechnika, melynek segítségével a nyirokáramlás többszörösére növelhető, így megnő a méreganyagok felszabadulása és hatékony
kiürítése. Javallott frissítésként minden bőrtípusra, minden pangásos elváltozásra (pl. rosacea, arc ödéma, vérömleny) , súlyos aknés elváltozásnál (sokat javít rajta kúraszerűen), könnyzacskókra, szem alatti táskákra.

Ragyogó szemek- szemkörnyéki masszázs( 30 perc)

8.500 Ft

Frissitő, regeneráló speciális masszázs a szemkörnyéki karikák és ödéma ellen professzionális Vagheggi fitokozmetikumokkal. A kezelést hűthető zseléecset és professzionális szemmaszk teszi különlegessé.

EQUILIBRIO- kiegyensúlyozó arcmasszázs (50 perc)

11.500 Ft

Ez a különleges arcmasszázs azoknak a bőröknek javasolt, ahol a bőrműködés egyensúlya felborult, és ezáltal zsíros, szeborreás, érzékeny, rozáceás vagy száraz bőrállapotok alakultak ki.
Stimuláló masszázsunk legnagyobb részét a nyirokpontokon végezzük, érintve az arc fő meridiánjait.
A speciális manuáltechnika hatását ásványi nyomelemek és esszencia olajok fokozzák., amelyeket a bőr szükségleteinek megfelelően, személyre szabottan alkalmazunk.
A masszázs segít a feszültséget és a negatív energiákat csökkenteni, amelyek szintén fokozzák a bőrproblémák kialakulását.

Kapcsolat
06 30 658 2730

 

Nyitvatartás

Hétköznap: 9:00-19:00
Szombaton: 9:00-13:00

Cím

1027 Bp. Fő utca 49. fszt. 5.

Üzenj nekem!