Biodroga SPA arckezelések

BŐRÁLLAPOT FELMÉRÉS-KONZULTÁCIÓ ajándék Vagheggi expressz arckezeléssel (50   perc)  *

9.000 Ft

Egy beszélgetés keretében felmérem, hogy milyen külső. illetve belső okok vezethettek  az Ön jelenlegi  bőrállapotának kialakulásához. Látás és tapintás útján végzett bőrdiagnosztizálás után megbeszéljük a bőrápolási teendőket,  végül otthonápolási tanácsadással  és egy – az Ön bőrállapotának legmegfelelőbb – Beauty Expressz kezeléssel zárul a konzultáció.  A felmérés-konzultáció eredményeit, a bőrápolással kapcsolatos tanácsokat Recept formájában kézhez kapja.

* Bármely arckezelés igénybevételekor a bőrállapotfelmérés- konzultáció ajándék!

Gépi bőrdiagnosztika és konzultáció ( 60 perc) 

13.000 Ft

A Vagheggi Skin Face Analyser professzionális high-tech rendszerével lehetőséget kínál az arcbőr állapotának intelligens, gyors és azonnali diagnosztizálásához.
Segítségével megtudhatunk a bőr állapotáról olyan információkat is, amelyek szabad szemmel nem érzékelhetőek,viszont az arcdiagnosztikai gép segítségével láthatóvá válnak a képernyőn.

3 alkalmas kezelési csomag megvásárlása esetén a diagnosztikai vizsgálat árának 50 %-a jóváírásra kerül. 6 alkalmas csomag esetén a szolgáltatás ingyenes.

Speciálisan összeállított  BIODROGA Institut kezelések

 

A BIODROGA Institut kúrakezeléseknél 6 alkalom esetén a 6. kezelés fél áron.

Kék orchidea hidratáló  kezelés hegyikristály masszázzsal (55 perc) 

15.000 Ft

Egész évben végezhető hidratáló kezelés. 20 éves kortól  férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott rituálé.
A kezelés menete:
A  különleges, hegyikristály pálcákkal végzett masszázs célja, hogy az idegkilépési pontok stimulálásával ellazítsuk a vendéget, megnyugtassuk a kezelt terület izmait, amik stressz hatására állandó feszülésben vannak és emiatt mimikai ráncok képződnek az arcon. A nyirokfolyadék beindításával a pangó kötőszöveti folyadékot elvezetjük, megszüntetjük a puffadásokat, fekete karikákat a szem alatt.

Anti-aging kezelés szarvasgombával és őssejtekkel (60 perc) 

15.000 Ft

A napsugárzás káros hatásainak kitett bőrben lejátszódó anyagcsere zavarok ellensúlyozására kifejlesztett anti-aging kezelés.

A kezelés menete:
Az arcbőr letisztítása, majd sejtmegújító mikrodermabráziós peelingezése, tonizálása után fehér-szarvasgomba anti-age ampulla koncentrátum ultrahangos hatóanyagbejuttatása következik, majd egy peptidekben, hidratáló összetevőkben és egy speciális Anti-Aging Komplexben, szarvasgomba kivonatban gazdag lapmaszk táplálja, hidratálja, regenerálja a bőrt. Hatóanyagps, nyugtató, lifting mozdulatokban bővelkedő masszázs , majd befejező krém felhelyezése zárja ezt az igazán elragadó illatvillágú, SPA jellegű anti-age kezelést.

Energia & Perfect zöldkávés REDBULL rituálé (60 perc)

16.000 Ft

Elvarázsoló, stimuláló luxus arckezelés a kimerültség, a stressz okozta negatív hatások ellen a valódi kávé illatával.

A bőrsejtek anyagcseréje és a mikrokeringés megélénkül,a bőr ismét élettel telivé, sugárzóvá válik. Tökéletes segítség a szemek alatti fekete karikák ellen.Különleges hatóanyagai:afrikai zöldkávé,mátrix peptidek,növényi taurin,kétféle hialuronsav,algakivonatok és a Fucogél cukor-komplex,amely képes bőr hidratáltságát 3 óra leforgása alatt 79%-kal megnövelni.
A kezelést minden korosztálynak,férfiaknak és nőknek is ajánlom!
Érzékeny,aknés bőrökre nem javallott!

Perfect-age V-lifting arcszobrászat speciális masszázzsal (50 perc) 

15.000 Ft

A menopauza alatti hormonális változások a bőrön is nyomot hagynak, a bőr kollagén termelése és sejtjeinek osztódása lelassul, vastagsága és rugalmassága csökken. Kialakulnak a ráncok, s az arc elveszíti fiatalos V-formáját. Az orca megereszkedésével a az A-forma lesz domináns.

A megfelelő hatóanyagokkal végzett speciális masszázs visszaadja az arcnak ragyogását és V-formáját.

A masszázs menete: 1. letisztítás 2. tonizálás 3. selyem enzim peeling 4. Perfect Age koncentrátum (UH-os hatóanyagbevitel) 5. speciális lifting masszázs Biodroga Perfect Age krémmel
6. gézlapos arcpólya 7. zárókrém

De-stressz alga kezelés (50 perc)

14.900 Ft

UV-károsodott és érzékeny bőrre ajánlott kezelés a tenger csodálatos hatóanyagaival. A BIODROGA MD savas hámlasztások tökéletes kiegészítője.
Bármely korosztálynak, férfiaknak és nőknek egyaránt javasolt kezelés.

Vénusz kristálya feltöltő kezelés (60 perc)

17.000 Ft

Kollagénlapon kristálypálcákkal végzett finom nyirokmasszázs, mely csökkenti a szem alatti ödémát, ellazítja a stresszes arcizmokat.
Érzékeny és stresszes bőrökre a tökéletes választás.

A kezelés menete:
A letisztítás, peelingezés és tonizálás után a kétféle hialuronsavat is tartalmazó Kék orchidea hidratáló ampulla koncentrátum ultrahanggal történő bejuttatása azonnal és hosszú távon is segíti megnövelni a bőr hidratáltságát.
Tápláló, nyugtató hatású masszázskrémen végezzük a speciális, nyiroktereléses kristálymasszázst 2 hegyikristály pálca segítségével, majd befejező krémmel zárul ez a SPA jellegű arckezelés.
Biodroga zöldkávés “Redbull” rituálé

Kapcsolat
06 30 658 2730

 

Nyitvatartás

Hétköznap: 9:00-19:00
Szombaton: 9:00-13:00

Cím

1027 Bp. Fő utca 49. fszt. 5.

Üzenj nekem!