Arctisztító Kezelések

BŐRÁLLAPOT FELMÉRÉS-KONZULTÁCIÓ ajándék Vagheggi expressz arckezeléssel (50   perc)  *

9.000 Ft

Egy beszélgetés keretében felmérem, hogy milyen külső. illetve belső okok vezethettek  az Ön jelenlegi  bőrállapotának kialakulásához. Látás és tapintás útján végzett bőrdiagnosztizálás után megbeszéljük a bőrápolási teendőket,  végül otthonápolási tanácsadással  és egy – az Ön bőrállapotának legmegfelelőbb – Beauty Expressz kezeléssel zárul a konzultáció.  A felmérés-konzultáció eredményeit, a bőrápolással kapcsolatos tanácsokat Recept formájában kézhez kapja.

* Bármely arckezelés igénybevételekor a bőrállapotfelmérés- konzultáció ajándék!

Gépi bőrdiagnosztika és konzultáció ( 60 perc) 

13.000 Ft

A Vagheggi Skin Face Analyser professzionális high-tech rendszerével lehetőséget kínál az arcbőr állapotának intelligens, gyors és azonnali diagnosztizálásához.
Segítségével megtudhatunk a bőr állapotáról olyan információkat is, amelyek szabad szemmel nem érzékelhetőek,viszont az arcdiagnosztikai gép segítségével láthatóvá válnak a képernyőn.

3 alkalmas kezelési csomag megvásárlása esetén a diagnosztikai vizsgálat árának 50 %-a jóváírásra kerül. 6 alkalmas csomag esetén a szolgáltatás ingyenes.

Arctisztító kezelések különböző bőrtípusok számára

Érzékeny, rozáceás arcbőr tisztító kezelése (90 perc)

17.000 Ft

Az Emozioni Plus kezelés megnyugtatja a bőrt, az irritációt, a húzódó és viszkető bőrérzetet, csökkenti a rozácea tüneteit, javítja az erek állapotát. Regeneráló és azonnali gyulladáscsökkentő hatást biztosít a kurkumából kivont különleges hatóanyagmolekula.

Az arcbőr letisztítása, enzimes peelingezése és tonizálása után gyengéd felpuhítást végek, majd a manuális tisztítás után ultrahangos hatóanyagbejuttatás, nyugtató maszk felhelyezése, záró nappali krém köveztezik. Végül 50 faktoros városi antistressz cseppecskék védik az arc bőrét a napfény káros hatásaitól, illetve a városi levegőben szálló szennyező anyagoktól.

BALANCE tisztító kezelés zsíros, problémás bőrökre kortól függetlenül
(90 perc)

14.500 Ft

A BALANCE mélytisztító hatású és a faggyúmirigyek túlzott működését szabályozó, nagy hatékonyságú kezelés, köszönhetően az avokádóból kivont innovatív “okos” molekuláknak.

A bőr megtisztítása után enzimes peelinggel és hidroabrázióval történik az elhalt hámsejtek kíméletes eltávolítása.
A puhító masszázzsal és a bőrállapotnak megfelelő esszencia olajokkal felpuhított és előkészített bőr manuláisan történő tisztítása, majd a faggyúmirigyek munkájának szabályozását segítő, hidratáló, szabályozó hatóanyagok gépi bejuttatása következik.
Egy különleges szivacsmaszk segít tovább normalizálni a faggyúmirigyek működését. Végül nappali arckrém felhelyezésével zárul a kezelés.

BiodrogaMD Anti-age bőrtisztító arckezelés problémás bőrre (90 perc)

18.900 Ft

Problémás bőr kezelése 30 éves kor felett, tartalmas hatóanyag-komplexszel a mélyrétegi vízhiány ellen manuális tisztítással.A bőrön megjelenő tisztátalanságok, aknék kezelése antibakteriális, nyugtató és gyulladáscsökkentő hatóanyagokkal, a bőr mechanikai tisztítása. A speciálisan kifejlesztett , szalicilsav tartalmú CLEAR+ Anti-age termékcsalád hatóanyagkomplexe segítségével hidratálja és nyugtatja az arc bőrét.

A kezelés menete:
Az arcből letisztítása, enzimes, hidroabráziós peelingezése és tonizálása után gyengéd -vapozonos, puhító masszázzsal kiegészített- felpuhítást végzek. A manuális tisztítást fertőtlenítés majd a hatóanyagok ultrahangos bejuttatása követi. Retinolt és E-vitamint is tartalmazó CLEAR+ Anti-age mélytisztító maszk, lifting hatású szérum következik, majd befejező hatóanyagos, fényvédelmet is biztosító színezett krém felhelyezésével zárul a kezelés.

BiodrogaMD orvoskozmetikai tisztító arckezelés
(90 perc) 

 17.900 Ft

A bőrön megjelenő tisztátalanságok, aknék kezelése antibakteriális, nyugtató és gyulladáscsökkentő hatóanyagokkal, a bőr mechanikai tisztítása. A speciálisan kifejlesztett , szalicilsav tartalmú CLEAR+ termékcsalád hatóanyagkomplexe segítségével hidratálja és nyugtatja az arc bőrét.

A kezelés menete:
Az arcből letisztítása, enzimes, hidroabráziós peelingezése és tonizálása után gyengéd -vapozonos, puhító masszázzsal kiegészített- felpuhítást végzek. A manuális tisztítást fertőtlenítés majd a hatóanyagok ultrahangos bejuttatása követi. Clear+ lapmaszk és befejező hatóanyagos krémek felhelyezésével zárul a kezelés.

ATYPICAL arctisztító kezelés férfiaknak ( 90 perc)

16.500 Ft

Az Atypical termékcsalád energiával tölt fel, hidratál és fiatalítja a bőrt. Különlegesen gazdag hatóanyag tartalma miatt azonnali, látványos hatást eredményez. Innovatív hatóanyagai: energetizált tengervíz, kenderkivonat, peptidek, hialuronsav, vitaminok.
A kezelést személyre szabottan kiválasztott hatóanyagokkal végzem.

A bőr letisztítása, enzimes peelingezése után tonizálás következik. Bőrtípusnak megfelelő esszencia olajokkal megtámogatott felpuhító masszázzsal előkészítem a bőrt a tisztításhoz. A machanikai tisztítás után ásványi nyomelemek ultrahangos bejuttatása következik. Arc-nyak-dekoltázsra felhelyezett Balance szivacsmaszk segíti tovább normalizálni a faggyúmirigyek működését, miközben a szemkörnyéki bőrt Atypical szemmaszk regenerálja. Atypical regeneráló arckrémmel zárul a kezelés.

BIO+ arctisztító kezelés bio és vegán kozmetikumokkal
(90 perc)

17.000 Ft

Kizárólag szigorúan ellenőrzött, nemzetközileg elismert, Cosmos organic tanúsítvánnyal rendelkező bio és vegán hatóanyagokkal és speciális bőrműködést stimuláló masszázzsal végzett bőrtisztító kezelés különböző bőrproblémákra és bőrállapotokra.
A bőr letisztítása után peelingezés következik, majd egy úgynevezett kontakt rituálé keretében illatok segítségével igyekszem ellazítani a feszült idegeket, izmokat.
Különleges nyugtató, relaxáló ecsetmasszázzsal stimulálom a mikrokeringést, majd felpuhító masszázs után manuális tisztítás következik.
A bőrállapotnak, illetve bőrtípusnak megfelelő hatóanyagok ultrahanggal történő bejuttatását az arc- nyak- dekoltázs területén nyugató és tápláló krémpakolás követi. Végül bőrtípusnak megfelelő BIO+ esszencia olaj felvitelével zárul a kezelés.

 

Kapcsolat
06 30 658 2730

 

Nyitvatartás

Hétköznap: 9:00-19:00
Szombaton: 9:00-13:00

Cím

1027 Bp. Fő utca 49. fszt. 5.

Üzenj nekem!